Llddona
Gaspatxo de síndria amb llagostins
Tomates
Síndria sense llavors
Perbrot vermell , verd o groc
cogombre
Alls
Molla de pa amb vinagre
Ceba
Pebre negre o blanc
Sal
Oli d'oliva
Els ingredients segons el gust de cadascú. Les tomates i la síndria per meitats.
Uns llagostins pelats i llest!
Poques calories i moltes vitamines. Per dinar, per berenar, per sopar, entrehores... Bon profit!!!
26 comentaris:
Normalment no comento els posts de cuina perquè sóc un negat (no m'aniria malament per aprendre'n una mica!), però aquest cop m'has convençut, tu, me'n vaig a la nevera a buscar una tassa de gaspatxo. No serà igual que el teu, però me n'has fet venir ganes!
Nyam!
Mira...potser demà m'hi animo!
Gràcies...:)
Molt bo el gaspatxo de síndria... :-)
boníssim! de síndria com la vida!
Oi oi oi oiiiiii...! Nyam nyam! Hmmmm!!
Quin gaspatxo mes bó, mo apunto i el faré, fresquet te que ser una pasada.
Fa molt bona pinta!
Joana això esta moooolt bo per llepar-se la vora dels llavis despres
Joana, ho provaré, no ho dubtes i moltes gràcoes per enllaçar al meu bloc aquesta proposta tan refrescant.
Ostres.... tots els ingredients m'agraden!.
Apuntat.
Reina, vaig a fer un copypasted del teu post, i li passo al meu xicot per que m'ho prepari el cap de setmana :) Jo, com en Xexu, sóc una negada per la cuina, la cuina de supervivència faig jo!! Petons grans i fresquets !!!
Això és molt bo, sobretot a l'estiu.
Les cues de llagostí millor posar-pelades.
Bon dia Joana.
Ostres, no fa mala pinta!
No sóc molt amic del gaspatxo, però no li faria pas un lleig!
*Sànset*
Quina bona pinta! Que ens pots servir uns tassonets?
Salut i Terra
això no pot fallar, segur que es bo
Eiiii jo també tenia la meva recepta!!! jajajjaja provarem versions.
http://abogadaenbcn.blogspot.com/2010/06/gazpacho-de-sandia.html
Aquest gaspatxo el faria només amb llagostins i una tomata (molt petita) deixant la resta de ingredients com a simple decoració.
I segur que a la nit gaudiria de més "efectes secundaris", que amb el de verdures.....
Em vas fer anar a veure la meva mare (85) l´altre dia; la dona està com un "pimpollo", però coi, ja no es presentaràn masses ocasions de passar una estona plegats...
Cuasi deu fer quatre anys que som socis del Blogger, veritat?.
M'encanta el gaspatxo de síndria! però l'hauré de provar amb l'afegit dels llagostins, així no l'he provat mai.
No l'he tastat mai, amb síndria. Em guardaré la recepta. Gràcies.
Petons
buf..cuinar...
Quina bona pinta! Segur que la meitat dels ingredients són de l'hort de la mare.
Recordo que fa força temps vas comentar que posaries aquesta recepta i... per fi!!! El faré. Tot i que possiblement sense molla de pa amb vinagre. No n'hi poso ni tan sols al normal
Quina bona pinta! no ho he provat mai però deu ser hiperrefrescant!
m'encanta el gaspatxo, però aquest no l'he tastat mai...
Animeu-vos els que no l'heu probat. És molt refrescant :)
Pere els llagostins pelats només deixar la "punteta" de la cua :)
Credgereque
[url=http://healthplusrx.com/hemorrhoids]hemorrhoids[/url]
AeroservE
Publica un comentari a l'entrada