Live is short,eat dessert first! ( Viure és curt,menja les postres primer!)

dimecres, 18 d’agost del 2010

Cuina lleugera ( 2 )

Llddona
Gaspatxo de síndria amb llagostins



Tomates

Síndria sense llavors

Perbrot vermell , verd o groc

cogombre

Alls

Molla de pa amb vinagre

Ceba

Pebre negre o blanc

Sal

Oli d'oliva


Els ingredients segons el gust de cadascú. Les tomates i la síndria per meitats.

Uns llagostins pelats i llest!

Poques calories i moltes vitamines. Per dinar, per berenar, per sopar, entrehores... Bon profit!!!

26 comentaris:

Sergi ha dit...

Normalment no comento els posts de cuina perquè sóc un negat (no m'aniria malament per aprendre'n una mica!), però aquest cop m'has convençut, tu, me'n vaig a la nevera a buscar una tassa de gaspatxo. No serà igual que el teu, però me n'has fet venir ganes!

fanal blau ha dit...

Nyam!
Mira...potser demà m'hi animo!

Gràcies...:)

Rita ha dit...

Molt bo el gaspatxo de síndria... :-)

estrip ha dit...

boníssim! de síndria com la vida!

Ferran Porta ha dit...

Oi oi oi oiiiiii...! Nyam nyam! Hmmmm!!

Pakiba ha dit...

Quin gaspatxo mes bó, mo apunto i el faré, fresquet te que ser una pasada.

khalina ha dit...

Fa molt bona pinta!

Mon ha dit...

Joana això esta moooolt bo per llepar-se la vora dels llavis despres

Joana ha dit...

Joana, ho provaré, no ho dubtes i moltes gràcoes per enllaçar al meu bloc aquesta proposta tan refrescant.

Joana ha dit...

Ostres.... tots els ingredients m'agraden!.
Apuntat.

Cris (V/N) ha dit...

Reina, vaig a fer un copypasted del teu post, i li passo al meu xicot per que m'ho prepari el cap de setmana :) Jo, com en Xexu, sóc una negada per la cuina, la cuina de supervivència faig jo!! Petons grans i fresquets !!!

Pere ha dit...

Això és molt bo, sobretot a l'estiu.
Les cues de llagostí millor posar-pelades.

Bon dia Joana.

sànset i utnoa ha dit...

Ostres, no fa mala pinta!

No sóc molt amic del gaspatxo, però no li faria pas un lleig!

*Sànset*

Francesc Mompó ha dit...

Quina bona pinta! Que ens pots servir uns tassonets?
Salut i Terra

Garbí24 ha dit...

això no pot fallar, segur que es bo

Abogadaenbcn ha dit...

Eiiii jo també tenia la meva recepta!!! jajajjaja provarem versions.

http://abogadaenbcn.blogspot.com/2010/06/gazpacho-de-sandia.html

Toy folloso ha dit...

Aquest gaspatxo el faria només amb llagostins i una tomata (molt petita) deixant la resta de ingredients com a simple decoració.
I segur que a la nit gaudiria de més "efectes secundaris", que amb el de verdures.....

Em vas fer anar a veure la meva mare (85) l´altre dia; la dona està com un "pimpollo", però coi, ja no es presentaràn masses ocasions de passar una estona plegats...

Cuasi deu fer quatre anys que som socis del Blogger, veritat?.

Carme Rosanas ha dit...

M'encanta el gaspatxo de síndria! però l'hauré de provar amb l'afegit dels llagostins, així no l'he provat mai.

fra miquel ha dit...

No l'he tastat mai, amb síndria. Em guardaré la recepta. Gràcies.
Petons

Candela ha dit...

buf..cuinar...

el paseante ha dit...

Quina bona pinta! Segur que la meitat dels ingredients són de l'hort de la mare.

BACCD ha dit...

Recordo que fa força temps vas comentar que posaries aquesta recepta i... per fi!!! El faré. Tot i que possiblement sense molla de pa amb vinagre. No n'hi poso ni tan sols al normal

Elfreelang ha dit...

Quina bona pinta! no ho he provat mai però deu ser hiperrefrescant!

mar ha dit...

m'encanta el gaspatxo, però aquest no l'he tastat mai...

Joana ha dit...

Animeu-vos els que no l'heu probat. És molt refrescant :)
Pere els llagostins pelats només deixar la "punteta" de la cua :)

Anònim ha dit...

Credgereque
[url=http://healthplusrx.com/hemorrhoids]hemorrhoids[/url]
AeroservE