Live is short,eat dessert first! ( Viure és curt,menja les postres primer!)

dimecres, 3 de febrer del 2010

Cuina lleugera

Bacallà amb patates i porros

Ofegueu uns porros amb oli d'oliva, afegiu-hi patates tallades fines i un dit d'aigua. Un parell de bulls i posar el bacallà desasalat al damunt. Coure-ho 5 minuts.
( serveix qualsevol peix blanc )
Una recepta suau,nutritiva , gustosa i fàcil de fer.

Que us vagi de gust!

29 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

Fa bona pinta! però no puc amb el peix... potser m'animo a provar-ho a veure si d'aquesta manera m'entra millor, almenys pels ulls!

gràcies per la proposta

Utnoa

kweilan ha dit...

Molt bo!

Carme Rosanas ha dit...

Boníssim, a mi m'encant a el bacallà! de totes maneres i segur que d'aquesta també. Cada cop m'agraden més les receptes lleugeres. Gràcies. El faré aquesta setmana mateix.

assumpta ha dit...

Tinc porros (he de fer crema de porros), patates i demà matí surto a comprar. Em sembla que el segon plat el tinc resolt ben fàcilment!!!

Merci, merci, merci.
;)

Pere ha dit...

Aquest plat tan fàcil de preparar, és extraordinari.
La meva àvia l'anomenava peix a la "repatallada".

Bona nit Joana.

fra miquel ha dit...

Gràcies Joana, per la recepta. La veritat és que no sóc gaire de cuinar peix tot i que m'agrada. Aquesta la provo!

estrip ha dit...

mmmmmm, aquesta sí!

Assumpta ha dit...

Ostres què bo!! Mmmmm :-))

el paseante ha dit...

M'agrada. Però no es podria canviar l'aigua per un dit de vi blanc? Potser li donaria més sabor, o igual espatlla la recepta. No ho sé.

Striper ha dit...

Una recepta que em be de conya.

Joana ha dit...

Apuntat!

Garbí24 ha dit...

Te bona pinta, tot i que no soc un gran amant del bacallà. Soc molt carnivor

Rita ha dit...

Fa molt bona pinta i el bacallà m'encanta o sigui que perfecte!
Gràcies, Joana!

òscar ha dit...

Buffff ... la de temps que fa que no menjo bacallà amb el que m'agrada.

BACCD ha dit...

Ui, quina bona pinta! I que senzill! I si es pot fer amb un altre peix, genial (que jo no sóc de bacallà).

Eulàlia ha dit...

ei,
rau rau a la panxa.. quina gana, ganota.

novesflors ha dit...

Demà mateix la faig. És fàcil i té bona pinta.

Bargalloneta ha dit...

senzill i espectacular

Montse ha dit...

nyammmmmmmmmmmmm

Anònim ha dit...

A casa tenim tradició que cada dimarts i divendres fem peix. Has donat una molt bona idea per a incorporar una variació.

fanal blau ha dit...

M'havia vingut un nyam!
M'encanta el bacallà, aquesta recepta i que ens l'hagis explicat.
Gràcies, Joana!

Cris (V/N) ha dit...

nyammmmmmmmmmmmmmmm, quina gana, vaig a sopar :) petons!

Toy folloso ha dit...

Molt escaient per anar fent denteta, si de segon venen uns peus de porc amb all i oli.

Jua, jua.

Cèlia ha dit...

Una bona recepta molt saludable i gustosa!

Ferran Porta ha dit...

Hmmmm... aitx, que encara no he esmorzat!! :-)

Mon ha dit...

pels qui estem a regim això promet
mil petonets, Mon

Joana ha dit...

gràcies a tothom!!!Pels que hi voleu posar-hi vi o feu règim o us agrada el bacallà o us agrada el menjar suau :)

assumpta ha dit...

Gràcies a tu!
M'agraden les coses lleugeres per la cuina de diari i aquest plat va quedar boníssim. Definitivament queda incorporada "al fitxer" per anar-la fent de tant en tant.
;)

MontseRios ha dit...

Per fi he trobat un blog on m'ensenyin a fer àpats sencills, lleugers i sans.
Vaig a capficarm'hi a apendre de les teves receptes.
Gràcies per ensenyar els teus coneixements.
Una besada.