Live is short,eat dessert first! ( Viure és curt,menja les postres primer!)

diumenge, 7 de març del 2010

TOSSA, EL BLOG D'EN VITALIS: TURISME UNDERGROUND

TOSSA, EL BLOG D'EN VITALIS: TURISME UNDERGROUND

És una llàstima que facin propaganda d'aquest tipus en indrets tan bonics i tranquils.Com bé dius serà flor de quatre dies. Tant de bo!

14 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Sovint em sembla que ens hem tornat tots ximples, els que ho proposen i els que ho contracten i fins i tot tanta gent que s'ho mira i ho troba normal.

A Tossa no ho sé, però en general això ja fa massa temps que dura i no sembla passar de moda. Per una part hi ha el lloc i la gent que hi viu i per altr a part hi ha les persones que ho viuen. He conegut núvies gairebe traumatitzades per bromes i bestieses fetes en aquestes condicions de pocasoltada mantinguda hores i hores. Núvies que s'ho havien passat fatal... cosa que no puc entendre de cap manera... que les "amigues" et facin segons quines bromes de mal gust o t'obliguin a dur segoins quines disfresses...

Bon dia, Joana!

Garbí24 ha dit...

Tot es el mateix...reclam de diners

Striper ha dit...

La verita tot ho acabant espallant.

sànset i utnoa ha dit...

Cada cop s'intenta extorsionar més la terra amb finalitats comercials, siguin d'una o altra amnera. Aquest fer, aquest no saber fer, empudega el què no s'ho mereix.

*Sànset*

novesflors ha dit...

Em sembla denigrant, la veritat.

assumpta ha dit...

Quina pena! sembla que tots plegats hem perdut l'oremus.
Esperem que aquesta "moda" passi ben aviat!

PD. I per Girona, també esteu colgats de neu, oi? Desitjo que no et supossi cap problema.
Aprofita a fer fotos, que tu en saps un munt!!!
;)

Deric ha dit...

hi ha gent que només veu amoralitat en els altres però ells són els més puteros de tots, hipócrites.
Una altre cosa són aquestes colles de despedida de solters que es passejen per girona o per platja d'aro disfressats... és que no ho suporto!!!

Mireia ha dit...

no entenc com hi ha gent que estigui disposada a pagar per això, Però el més greu suposo que és, en aquest cas els veíns de Tossa, que ho pateixen

Mireia ha dit...

no entenc com hi ha gent que estigui disposada a pagar per això, Però el més greu suposo que és, en aquest cas els veíns de Tossa, que ho pateixen

DooMMasteR ha dit...

Pobre Tossa! Aquestes coses han de passar en un racó tant bonic?

el paseante ha dit...

M'he llegit el post d'en Vitalis. Completament d'acord. D'aquí ens ve la crisi actual: guanyar diners depressa i de qualsevol manera.

Jordicine ha dit...

Catalunya és meravellosa i ho acabarà sabent tothom... tard o aviat. Petó, Joana. Espero que estiguis bé i tinguis llum.

Elfreelang ha dit...

Fomentant aquesta mena de diversions de mal gust espatllen l'encant de llocs com Tossa , i moltes altres poblacions, per poca-soltades per atraure gent de poca cultura i fer calés sense miraments

Joana ha dit...

Gràcies a tothom!
No puc comentar al seu blog.I no sé el per què?
Tossa i tota la Costa Brava és preciosa però és una llàstima que l'espatllin. Primer amb el "totxo2 i ara amb aquestes "promocions".