Live is short,eat dessert first! ( Viure és curt,menja les postres primer!)

dimecres, 15 de juny del 2011

Juicy salif




Juicy salif, Philippe Starch 1990






Hi ha un tipus de botigues en les quals no saps ben bé que és el que venen. A l'aparador, molt ben posat tot, hi ha mil artilugis de tots colors i de diferents formes. No saps si són objectes de regal o estris útils, si és que en tenen alguna d'utilitat.


T'hi acostes i quedes enlluernada amb tant de disseny.


El xicot d'una meva amiga que viatja per qüestions de feina sempre li porta un detall quan torna a casa. Algun perfum en un flascó exòtic, un joier que més que una capsa per guardar res sembla un objecte decoratiu o un rellotge que és una anell o una anell que porta incrustat un rellotge.


L'altre dia em van convidar a sopar i com sempre, mentre el seu xicot era al celler triant una ampolla d'una anyada especial, la meva amiga em va ensenyar l'última adquisició comprada no sé a on. Una mena de pop metàl.lic de color gris platajat que feia joc amb el conjunt que tenia al tocador del dormitori. Me'n va explicar meravelles...Que si les potes s'eixamplen i volten i vibra. En fi que no vaig entendre ben bé perquè servia però veient l'èmfasi que hi posava en les explicacions i el lloc on estava ja m'ho vaig figurar...


El tacte però, vaig pensar, és molt fred i gens flexible. Total que ara amb els nous dissenys una ja no està a la última.


De postres vam menjar maduixes amb suc de taronja i moscatell. Delicioses per cert i quan desparàvem la taula i portàvem els plats a la cuina el xicot en qüestió estava a la pica amb el pop metàl.lic netejant-lo a raig d'aixeta i deixava anar algun improperi degut a què li costava deixar-lo impecable. Mirava a tort i a dret que no li quedés cap reste de taronja (?) mentre la meva amiga li va agafar de les mans i amb un drap de cotó el va deixar brillant.


Un cop enllestida la feina el va anar a posar al seu dormitori, lloc on semblava fet a mida per aquesta peça tan estrafolària.


No vaig gosar preguntar-los res però em venen ganes d'entrar a una d'aquestes botigues d'objectes varis i mirar si trobo un pop com el de la meva amiga i esbrinar les meravelles que pot arribar a fer. Un enginy que campa del dormitori a la cuina i de la cuina al dormitori com si fos el rei de la casa i al qual cuiden amb una veneració fora de lloc.


És una altra proposta de Relats conjunts

19 comentaris:

Alyebard ha dit...

Erotisme i gastronomia conjuntats.

Pere ha dit...

Un pop multifunció, converteix els sucs de fruita en begudes afrodisíaques ... és un pop amorós:)

Bona tarda Joana.

òscar ha dit...

Molt millor, de totes totes, que aquell coi de pop Paul que va encertar que Espanya guanyaria el Mundial. I molt més útil.

Carme Rosanas ha dit...

Ha quedat clar que era multifuncions... :)

Bona proposta!

Garbí24 ha dit...

realment n'ha de sortir molt bon suc....qualsevol que sigui el seu us...;)

fanal blau ha dit...

Ai carai!
:)
Bona proposta Joana!

Elfreelang ha dit...

Molt bo Joana....multiusos ves per on!

Sergi ha dit...

A veure, està molt clar, és un trasto que serveix per proporcionar les postres! El que passa és que quan no et conviden a tu, les postres són unes altres! Bon relat Joana!

el paseante ha dit...

És per fer el suc de taronja de l'esmorzar. Si el tens al dormitori t'estalvies una excursió a la cuina. Així de fàcil, malpensada :-)

Pd40 ha dit...

És el nou tótem del segle XXI, el que passa és que per triomfar s'ha de ser polivalent.

Una abraçada :)

Yáiza ha dit...

Hehehe! Bé, estava clar que tard o d'hora la nostra estimada espremedora havia d'aparèixer com a joguina sexual sofisticada. I aquí ho tenim, li ha costat, però per fi ha mostrat la seva segona cara! Molt bon relat i ben escrit. Però m'ha deixat amb la sensació que a mi, el suc de taronja, potser de m'hauria posat del revés... Glups!

deomises ha dit...

De vegades ja passa, que el tema sexual sempre té camins insondables, que no cal remenar massa per no acabar esquitxat. De suc de taronja, o del que sigui!


d.

novesflors ha dit...

És un estri del qual, arreu dels blogs, s'ha parlat molt, és ja famós a la xarxa... :)

Mireia ha dit...

Je, je je multifuncional!!

Rafel ha dit...

I el dia que ja no serveixi, com a mínim es farà servir per evitar que els papers surtin volant amb la corrent d'aire.

Toy folloso ha dit...

Tan cantellut, igual sí és un estri eròtic, però perillós com el picador de gel de la Sharon Stone....

Alepsi ha dit...

Jajajajaaja! Gran, Joana, gran!!! xDDD Uhm... ara que ho penso... igual me'n compro un.......

Txell Salip ha dit...

Quant he vist la foto he imaginat que seria l'estri aquest per fer massatges al cap, els he vist a fires i algun mercat....

Però vaja, si serveix per pelar taronges i altres coses...uffff, pupa,no??

Com va tot bonica???? Petons!!!!!

Joana ha dit...

Ben mirat s'assembla més a un estri per fer massatges al cap...com algú ha comentat, però d'exprimidor res de res :)
gràcies