Ofegueu uns porros amb oli d'oliva, afegiu-hi patates tallades fines i un dit d'aigua. Un parell de bulls i posar el bacallà desasalat al damunt. Coure-ho 5 minuts.
( serveix qualsevol peix blanc )
Una recepta suau,nutritiva , gustosa i fàcil de fer.
Que us vagi de gust!
Fa bona pinta! però no puc amb el peix... potser m'animo a provar-ho a veure si d'aquesta manera m'entra millor, almenys pels ulls!
ResponEliminagràcies per la proposta
Utnoa
Molt bo!
ResponEliminaBoníssim, a mi m'encant a el bacallà! de totes maneres i segur que d'aquesta també. Cada cop m'agraden més les receptes lleugeres. Gràcies. El faré aquesta setmana mateix.
ResponEliminaTinc porros (he de fer crema de porros), patates i demà matí surto a comprar. Em sembla que el segon plat el tinc resolt ben fàcilment!!!
ResponEliminaMerci, merci, merci.
;)
Aquest plat tan fàcil de preparar, és extraordinari.
ResponEliminaLa meva àvia l'anomenava peix a la "repatallada".
Bona nit Joana.
Gràcies Joana, per la recepta. La veritat és que no sóc gaire de cuinar peix tot i que m'agrada. Aquesta la provo!
ResponEliminammmmmm, aquesta sí!
ResponEliminaOstres què bo!! Mmmmm :-))
ResponEliminaM'agrada. Però no es podria canviar l'aigua per un dit de vi blanc? Potser li donaria més sabor, o igual espatlla la recepta. No ho sé.
ResponEliminaUna recepta que em be de conya.
ResponEliminaApuntat!
ResponEliminaTe bona pinta, tot i que no soc un gran amant del bacallà. Soc molt carnivor
ResponEliminaFa molt bona pinta i el bacallà m'encanta o sigui que perfecte!
ResponEliminaGràcies, Joana!
Buffff ... la de temps que fa que no menjo bacallà amb el que m'agrada.
ResponEliminaUi, quina bona pinta! I que senzill! I si es pot fer amb un altre peix, genial (que jo no sóc de bacallà).
ResponEliminaei,
ResponEliminarau rau a la panxa.. quina gana, ganota.
Demà mateix la faig. És fàcil i té bona pinta.
ResponEliminasenzill i espectacular
ResponEliminanyammmmmmmmmmmmm
ResponEliminaA casa tenim tradició que cada dimarts i divendres fem peix. Has donat una molt bona idea per a incorporar una variació.
ResponEliminaM'havia vingut un nyam!
ResponEliminaM'encanta el bacallà, aquesta recepta i que ens l'hagis explicat.
Gràcies, Joana!
nyammmmmmmmmmmmmmmm, quina gana, vaig a sopar :) petons!
ResponEliminaMolt escaient per anar fent denteta, si de segon venen uns peus de porc amb all i oli.
ResponEliminaJua, jua.
Una bona recepta molt saludable i gustosa!
ResponEliminaHmmmm... aitx, que encara no he esmorzat!! :-)
ResponEliminapels qui estem a regim això promet
ResponEliminamil petonets, Mon
gràcies a tothom!!!Pels que hi voleu posar-hi vi o feu règim o us agrada el bacallà o us agrada el menjar suau :)
ResponEliminaGràcies a tu!
ResponEliminaM'agraden les coses lleugeres per la cuina de diari i aquest plat va quedar boníssim. Definitivament queda incorporada "al fitxer" per anar-la fent de tant en tant.
;)
Per fi he trobat un blog on m'ensenyin a fer àpats sencills, lleugers i sans.
ResponEliminaVaig a capficarm'hi a apendre de les teves receptes.
Gràcies per ensenyar els teus coneixements.
Una besada.