dimecres, 3 de febrer del 2010

Cuina lleugera

Bacallà amb patates i porros

Ofegueu uns porros amb oli d'oliva, afegiu-hi patates tallades fines i un dit d'aigua. Un parell de bulls i posar el bacallà desasalat al damunt. Coure-ho 5 minuts.
( serveix qualsevol peix blanc )
Una recepta suau,nutritiva , gustosa i fàcil de fer.

Que us vagi de gust!

29 comentaris:

  1. Fa bona pinta! però no puc amb el peix... potser m'animo a provar-ho a veure si d'aquesta manera m'entra millor, almenys pels ulls!

    gràcies per la proposta

    Utnoa

    ResponElimina
  2. Boníssim, a mi m'encant a el bacallà! de totes maneres i segur que d'aquesta també. Cada cop m'agraden més les receptes lleugeres. Gràcies. El faré aquesta setmana mateix.

    ResponElimina
  3. Tinc porros (he de fer crema de porros), patates i demà matí surto a comprar. Em sembla que el segon plat el tinc resolt ben fàcilment!!!

    Merci, merci, merci.
    ;)

    ResponElimina
  4. Aquest plat tan fàcil de preparar, és extraordinari.
    La meva àvia l'anomenava peix a la "repatallada".

    Bona nit Joana.

    ResponElimina
  5. Gràcies Joana, per la recepta. La veritat és que no sóc gaire de cuinar peix tot i que m'agrada. Aquesta la provo!

    ResponElimina
  6. Ostres què bo!! Mmmmm :-))

    ResponElimina
  7. M'agrada. Però no es podria canviar l'aigua per un dit de vi blanc? Potser li donaria més sabor, o igual espatlla la recepta. No ho sé.

    ResponElimina
  8. Una recepta que em be de conya.

    ResponElimina
  9. Te bona pinta, tot i que no soc un gran amant del bacallà. Soc molt carnivor

    ResponElimina
  10. Fa molt bona pinta i el bacallà m'encanta o sigui que perfecte!
    Gràcies, Joana!

    ResponElimina
  11. Buffff ... la de temps que fa que no menjo bacallà amb el que m'agrada.

    ResponElimina
  12. Ui, quina bona pinta! I que senzill! I si es pot fer amb un altre peix, genial (que jo no sóc de bacallà).

    ResponElimina
  13. ei,
    rau rau a la panxa.. quina gana, ganota.

    ResponElimina
  14. Demà mateix la faig. És fàcil i té bona pinta.

    ResponElimina
  15. A casa tenim tradició que cada dimarts i divendres fem peix. Has donat una molt bona idea per a incorporar una variació.

    ResponElimina
  16. M'havia vingut un nyam!
    M'encanta el bacallà, aquesta recepta i que ens l'hagis explicat.
    Gràcies, Joana!

    ResponElimina
  17. nyammmmmmmmmmmmmmmm, quina gana, vaig a sopar :) petons!

    ResponElimina
  18. Molt escaient per anar fent denteta, si de segon venen uns peus de porc amb all i oli.

    Jua, jua.

    ResponElimina
  19. Una bona recepta molt saludable i gustosa!

    ResponElimina
  20. Hmmmm... aitx, que encara no he esmorzat!! :-)

    ResponElimina
  21. pels qui estem a regim això promet
    mil petonets, Mon

    ResponElimina
  22. gràcies a tothom!!!Pels que hi voleu posar-hi vi o feu règim o us agrada el bacallà o us agrada el menjar suau :)

    ResponElimina
  23. Gràcies a tu!
    M'agraden les coses lleugeres per la cuina de diari i aquest plat va quedar boníssim. Definitivament queda incorporada "al fitxer" per anar-la fent de tant en tant.
    ;)

    ResponElimina
  24. Per fi he trobat un blog on m'ensenyin a fer àpats sencills, lleugers i sans.
    Vaig a capficarm'hi a apendre de les teves receptes.
    Gràcies per ensenyar els teus coneixements.
    Una besada.

    ResponElimina