dimecres, 18 d’agost del 2010

Cuina lleugera ( 2 )

Llddona
Gaspatxo de síndria amb llagostins



Tomates

Síndria sense llavors

Perbrot vermell , verd o groc

cogombre

Alls

Molla de pa amb vinagre

Ceba

Pebre negre o blanc

Sal

Oli d'oliva


Els ingredients segons el gust de cadascú. Les tomates i la síndria per meitats.

Uns llagostins pelats i llest!

Poques calories i moltes vitamines. Per dinar, per berenar, per sopar, entrehores... Bon profit!!!

26 comentaris:

  1. Normalment no comento els posts de cuina perquè sóc un negat (no m'aniria malament per aprendre'n una mica!), però aquest cop m'has convençut, tu, me'n vaig a la nevera a buscar una tassa de gaspatxo. No serà igual que el teu, però me n'has fet venir ganes!

    ResponElimina
  2. Nyam!
    Mira...potser demà m'hi animo!

    Gràcies...:)

    ResponElimina
  3. Molt bo el gaspatxo de síndria... :-)

    ResponElimina
  4. boníssim! de síndria com la vida!

    ResponElimina
  5. Oi oi oi oiiiiii...! Nyam nyam! Hmmmm!!

    ResponElimina
  6. Quin gaspatxo mes bó, mo apunto i el faré, fresquet te que ser una pasada.

    ResponElimina
  7. Joana això esta moooolt bo per llepar-se la vora dels llavis despres

    ResponElimina
  8. Joana, ho provaré, no ho dubtes i moltes gràcoes per enllaçar al meu bloc aquesta proposta tan refrescant.

    ResponElimina
  9. Ostres.... tots els ingredients m'agraden!.
    Apuntat.

    ResponElimina
  10. Reina, vaig a fer un copypasted del teu post, i li passo al meu xicot per que m'ho prepari el cap de setmana :) Jo, com en Xexu, sóc una negada per la cuina, la cuina de supervivència faig jo!! Petons grans i fresquets !!!

    ResponElimina
  11. Això és molt bo, sobretot a l'estiu.
    Les cues de llagostí millor posar-pelades.

    Bon dia Joana.

    ResponElimina
  12. Ostres, no fa mala pinta!

    No sóc molt amic del gaspatxo, però no li faria pas un lleig!

    *Sànset*

    ResponElimina
  13. Quina bona pinta! Que ens pots servir uns tassonets?
    Salut i Terra

    ResponElimina
  14. això no pot fallar, segur que es bo

    ResponElimina
  15. Eiiii jo també tenia la meva recepta!!! jajajjaja provarem versions.

    http://abogadaenbcn.blogspot.com/2010/06/gazpacho-de-sandia.html

    ResponElimina
  16. Aquest gaspatxo el faria només amb llagostins i una tomata (molt petita) deixant la resta de ingredients com a simple decoració.
    I segur que a la nit gaudiria de més "efectes secundaris", que amb el de verdures.....

    Em vas fer anar a veure la meva mare (85) l´altre dia; la dona està com un "pimpollo", però coi, ja no es presentaràn masses ocasions de passar una estona plegats...

    Cuasi deu fer quatre anys que som socis del Blogger, veritat?.

    ResponElimina
  17. M'encanta el gaspatxo de síndria! però l'hauré de provar amb l'afegit dels llagostins, així no l'he provat mai.

    ResponElimina
  18. No l'he tastat mai, amb síndria. Em guardaré la recepta. Gràcies.
    Petons

    ResponElimina
  19. Quina bona pinta! Segur que la meitat dels ingredients són de l'hort de la mare.

    ResponElimina
  20. Recordo que fa força temps vas comentar que posaries aquesta recepta i... per fi!!! El faré. Tot i que possiblement sense molla de pa amb vinagre. No n'hi poso ni tan sols al normal

    ResponElimina
  21. Quina bona pinta! no ho he provat mai però deu ser hiperrefrescant!

    ResponElimina
  22. m'encanta el gaspatxo, però aquest no l'he tastat mai...

    ResponElimina
  23. Animeu-vos els que no l'heu probat. És molt refrescant :)
    Pere els llagostins pelats només deixar la "punteta" de la cua :)

    ResponElimina
  24. Credgereque
    [url=http://healthplusrx.com/hemorrhoids]hemorrhoids[/url]
    AeroservE

    ResponElimina