Poca feina. Poques calories.Nutritiva. Gustosa. I també s'hi pot sucar pa...
Cocotxes amb cloïses, pèsols i espàrrecs verds
Els pèsols i els espàrrecs verds cuinats al vapor.Posem uns alls enters i marcats a la cassola amb oli d'oliva i els hi donem uns tombs , sense que rossegin gaire. Hi afegim les cocotxes i anem remenant la cassola perquè deixin anar la gelatina i s'emulsioni amb l'oli. Hi afegim les cloïses perquè s'obrin i hi afegim els pèsols, els espàrrecs i un rajet de vi blanc. Una mica de julivert i llestos.
Per els qui no prenguin alcohol o estiguin a dieta la casa Torres ha comercialitzat un vi blanc que no puja al cap i porta menys calories (buides, que en diuen els endocrinòlegs). També és d'agrair.

Bon profit i bon cap de setmana a tothom!
Lleugera sí, però no pas menys bona.
ResponEliminaNo se dir quan m'hi abocaré fer-la, però la faré segur!
Està bé per anar començant l´operació biquini.
ResponEliminaBoníssimes les cocotxes, i meloses.
Un petit suggeriment: ara que hi ha alls tendres, canviar-los pels alls normals.
Gràcies Joana.
El faré, m'encanta tot el que porta aquest plat: els pèsols els espàrrecs, les cloïsses...
ResponEliminaBé i les cocotxes també... :)
Prometo (i no menteixo) que només de veure la foto se m'ha fet la boca aigua en el sentit més literal de la paraula... Ostreeeeees quina gana que tinc i quina pinta que té això!! :-))
ResponEliminaValga'm déu quina gana em fas venir a aquestes hores abans de sopar.
ResponEliminaI pensar que avui em toca patata i mongeta bullida ...
El divendres aniré a la peixateria i si no trobo cocotxes compraré unes rodanxes de rap tallades ben fines per provar com queda.
Bona nit Joana.
Ai Joana quin goig que fa aquest platillu de cuina lleugera.
ResponEliminaFa venir salivera!
Jo també el faré aviadet!
Molt bon cap de setmana per a tu també!
ja ens convé la cuina lleugera.....potser faré la recepta i tot, encara que sóc més de carn
ResponEliminaGràcies! m'has fet venir gana...bon cap de setmana!
ResponEliminaAiiiii xiqueta!! Qué bé vos cuideu a casa!!
ResponEliminaPetonets, ho provaré
per llepar-se els dits.....doncs si per llepar-se els dits, tots
ResponEliminaTens parella? Hi ha molta cua? On és la maquineta per estirar el número?
ResponEliminaAi, uix, i quina pinta té això! Ara bé, jo prefereixo els vins clàssics! Amb la seva graduació i les seves calories... i tot cap a dins!
ResponEliminaDinar del cap de setmana solucionat!
ResponEliminapeix? ecs! No compro!
ResponEliminaOhhhhhhhhhhhhhh bonisim.
ResponEliminaDeric no saps el que te pers......
Coi, quina gana m'has fet venir...
ResponEliminaJo sóc més carnívor, però aquest fa una oloreta...... Ah, i el blanc fresquet l'ha d'acompanyar de meravella.
ResponEliminaUna abraçada
Lleugera i bona, JOANA. Un petó.
ResponEliminaAnem al botiga aviat!!!
ResponEliminaCom pots fer els enllac,s al meu blog??? Vull fer la mateixa! Però no sé..
Petons!!
Intentaré no espatllar les calories d'aquest menú, però com a cloenda , fantàstic el xuixo de nata de l'Armengol de Salt ( un per quatre )
ResponEliminaGràcies pel consell.
A reveure
Rafel