dijous, 10 de febrer del 2011

Cuina lleugera (3)

Imatge Llddona





Poca feina. Poques calories.Nutritiva. Gustosa. I també s'hi pot sucar pa...


Cocotxes amb cloïses, pèsols i espàrrecs verds


Els pèsols i els espàrrecs verds cuinats al vapor.Posem uns alls enters i marcats a la cassola amb oli d'oliva i els hi donem uns tombs , sense que rossegin gaire. Hi afegim les cocotxes i anem remenant la cassola perquè deixin anar la gelatina i s'emulsioni amb l'oli. Hi afegim les cloïses perquè s'obrin i hi afegim els pèsols, els espàrrecs i un rajet de vi blanc. Una mica de julivert i llestos.


Per els qui no prenguin alcohol o estiguin a dieta la casa Torres ha comercialitzat un vi blanc que no puja al cap i porta menys calories (buides, que en diuen els endocrinòlegs). També és d'agrair.
Bon profit i bon cap de setmana a tothom!

20 comentaris:

  1. Lleugera sí, però no pas menys bona.

    No se dir quan m'hi abocaré fer-la, però la faré segur!

    ResponElimina
  2. Està bé per anar començant l´operació biquini.
    Boníssimes les cocotxes, i meloses.
    Un petit suggeriment: ara que hi ha alls tendres, canviar-los pels alls normals.

    Gràcies Joana.

    ResponElimina
  3. El faré, m'encanta tot el que porta aquest plat: els pèsols els espàrrecs, les cloïsses...

    Bé i les cocotxes també... :)

    ResponElimina
  4. Prometo (i no menteixo) que només de veure la foto se m'ha fet la boca aigua en el sentit més literal de la paraula... Ostreeeeees quina gana que tinc i quina pinta que té això!! :-))

    ResponElimina
  5. Valga'm déu quina gana em fas venir a aquestes hores abans de sopar.
    I pensar que avui em toca patata i mongeta bullida ...
    El divendres aniré a la peixateria i si no trobo cocotxes compraré unes rodanxes de rap tallades ben fines per provar com queda.

    Bona nit Joana.

    ResponElimina
  6. Ai Joana quin goig que fa aquest platillu de cuina lleugera.
    Fa venir salivera!
    Jo també el faré aviadet!
    Molt bon cap de setmana per a tu també!

    ResponElimina
  7. ja ens convé la cuina lleugera.....potser faré la recepta i tot, encara que sóc més de carn

    ResponElimina
  8. Gràcies! m'has fet venir gana...bon cap de setmana!

    ResponElimina
  9. Aiiiii xiqueta!! Qué bé vos cuideu a casa!!
    Petonets, ho provaré

    ResponElimina
  10. per llepar-se els dits.....doncs si per llepar-se els dits, tots

    ResponElimina
  11. Tens parella? Hi ha molta cua? On és la maquineta per estirar el número?

    ResponElimina
  12. Ai, uix, i quina pinta té això! Ara bé, jo prefereixo els vins clàssics! Amb la seva graduació i les seves calories... i tot cap a dins!

    ResponElimina
  13. Dinar del cap de setmana solucionat!

    ResponElimina
  14. peix? ecs! No compro!

    ResponElimina
  15. Ohhhhhhhhhhhhhh bonisim.
    Deric no saps el que te pers......

    ResponElimina
  16. Coi, quina gana m'has fet venir...

    ResponElimina
  17. Jo sóc més carnívor, però aquest fa una oloreta...... Ah, i el blanc fresquet l'ha d'acompanyar de meravella.

    Una abraçada

    ResponElimina
  18. Lleugera i bona, JOANA. Un petó.

    ResponElimina
  19. Anem al botiga aviat!!!

    Com pots fer els enllac,s al meu blog??? Vull fer la mateixa! Però no sé..

    Petons!!

    ResponElimina
  20. Intentaré no espatllar les calories d'aquest menú, però com a cloenda , fantàstic el xuixo de nata de l'Armengol de Salt ( un per quatre )

    Gràcies pel consell.

    A reveure

    Rafel

    ResponElimina