diumenge, 17 d’agost del 2008

Una pausa


...



( Magnum Caramel Nuts )



... Per re-inventar-te

... Imaginar-te

... Olorar-te
( Una petita debilitat )
*****
Quina petita debilitat és la vostra?
*****
Dàtils amb bacon ( Striper ). Pernil amb pa amb tomata. ( Cesc )Gelats i xocolata ( Xexu ).Gelat de vainilla amb cookis ( Nimue ). "Tot i llepant... "( Mon ) Ja m'ho explicaràs.... Xocolata i " tot i llepant " ( Rita ) Tu també m'ho explicaràs....Truita de patates, pa de pagès amb tomàquet i vi negre ( Paseante ) tot un menú....
Rufles al pernil ( Doommaster ). Xocolata en totes les seves formes i mil debilitats més ( Carme R. )
Fruits secs, un gelat, pa amb fuet, llaminadures... ( Zel ) ... ( Tondo )Crêpes Suzelle regat amb xampagne de la vídua Clicquot. Un "xuxo" de xocolata de can Sans amb cava llopart Integral, mini-cruasant " Impanasa" i " Vi-prse" ( Toy folloso ). Pernil amb pa amb tomàquet, pastís de formatge ( Espia ).Volcans de xocolata ( fada ). La xocolata ( cafeambllet ). Un quart de lluna a un quart d'una. més te'n prens, més n'hi queda ( Joan de peiroton )

18 comentaris:

  1. Els datils amb bacon..

    ResponElimina
  2. Osters no em fiquis això... uf el pernil amb pa amb tomaca i la truita de pataques... i la pizza... jejeje no em facis pensar en menjar! i les crepes!

    ResponElimina
  3. Jo ja em conformo amb el que has posat tu. Els gelats m'encanten, i la xocolata en general.

    ResponElimina
  4. jo la mateixa que tu! buuuuuf! nyam!! i el gelat de vainilla amb cookies!!!!!!

    ResponElimina
  5. la meva debilitat seria assaborir tot llepant, per descobrir gustos amagats. No se si m'entens? crec que si.

    ResponElimina
  6. Dues... La xocolata i el que diu en mon. ;-)

    ResponElimina
  7. Una truita de patates tornant de la platja. La patata tallada en dauets petits i poc feta. I la truita un pelet crua. Només un pelet. I el pa de pagès amb tomàquet, per acompanyar-la. I un got de vi negre. I una terrassa amb flors per menjar-la. Coi, amb la conya de posar-te el comment m'ha entrat molta gana :-)

    ResponElimina
  8. Una debilitat? No! mil debilitats.
    La xocolata en totes les seves formes possibles, potser més de mil... la teva inclosa.

    ResponElimina
  9. Striper,
    A mi també m'agraden! ;)

    Cesc,
    Quin banquet , Cesc!!!!! mmmmm

    Xexu, L'has provat aquest.És un magnum petit però cundeix!!!

    Nimue,
    Que bo tot!!!!Una mica llaminera...

    Mon,
    Tot bé per Banyoles? ;)

    Rita,
    Ahit vaig menjar un coulant...d'aquells... :)que et permets tu de tant en tant!

    Paseante,
    Això és tota una declaració de principis...Jo només demanava " una petita debilitat" :)

    Doommaster,
    Jo prefereixo " les normals amb oli d'oliva" ...

    Quina gana!

    ResponElimina
  10. Carme,
    Ens hem creuat els comentaris.... Mil??????
    Digues , digues!!!
    Gràcies!

    ResponElimina
  11. fruits secs, un gelat, pa amb fuet, llaminadures... ai, de tot!

    ResponElimina
  12. Tens bon olfacte... Una abraçada!

    ResponElimina
  13. Crêpes Suzette regat amb amb xampagne de la vídua Clicquot.
    Si la bossa no sona gaire, un "xuxo" de xocolata de can Sans amb cava Llopart Integral.
    I el proper setembre, un mini-cruasant "Inpanasa" i vi gasificat "Vi-prase"; encara s´en troba!.
    I un Parenostre per a poder lligar els gossos amb llangonissa altre cop!.

    ResponElimina
  14. Vaja, ara m'agafes tip i no tinc gana. Però et podria dir que també em quedaria amb el pernil amb pa amb tomaquet. O desde un punt de vista més dolç, el pastís de formatge.

    Àlex

    ResponElimina
  15. Els volcans, de xocolata és clar. En vaig penjar la recepta en un post del cinc de maig.l Si te'l mires entendràs perquè són la meva debilitat!!

    ResponElimina
  16. la xocolata!!!!

    ResponElimina
  17. Un quart de lluna a un quart d'una, més te'n prens, més n'hi queda.

    ResponElimina