tag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post486925054037385542..comments2023-11-02T02:03:53.944-07:00Comments on Llum de dona: Cuina lleugeraJoanahttp://www.blogger.com/profile/12302812514464822300noreply@blogger.comBlogger29125tag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-79662255605182533512010-02-09T08:47:09.844-08:002010-02-09T08:47:09.844-08:00Per fi he trobat un blog on m'ensenyin a fer à...Per fi he trobat un blog on m'ensenyin a fer àpats sencills, lleugers i sans.<br />Vaig a capficarm'hi a apendre de les teves receptes.<br />Gràcies per ensenyar els teus coneixements.<br />Una besada.MontseRioshttps://www.blogger.com/profile/10748428359843995070noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-36183921561871511912010-02-06T13:14:29.441-08:002010-02-06T13:14:29.441-08:00Gràcies a tu!
M'agraden les coses lleugeres p...Gràcies a tu! <br />M'agraden les coses lleugeres per la cuina de diari i aquest plat va quedar boníssim. Definitivament queda incorporada "al fitxer" per anar-la fent de tant en tant.<br />;)assumptahttps://www.blogger.com/profile/09231715172298390738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-82492897005759336852010-02-06T13:01:34.548-08:002010-02-06T13:01:34.548-08:00gràcies a tothom!!!Pels que hi voleu posar-hi vi ...<b>gràcies a tothom!!!Pels que hi voleu posar-hi vi o feu règim o us agrada el bacallà o us agrada el menjar suau :)</b>Joanahttps://www.blogger.com/profile/12302812514464822300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-15236563568999183522010-02-06T05:22:15.773-08:002010-02-06T05:22:15.773-08:00pels qui estem a regim això promet
mil petonets, ...pels qui estem a regim això promet<br /> mil petonets, MonMonhttps://www.blogger.com/profile/08790060974769882392noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-83357767736152494092010-02-06T00:07:38.105-08:002010-02-06T00:07:38.105-08:00Hmmmm... aitx, que encara no he esmorzat!! :-)Hmmmm... aitx, que encara no he esmorzat!! :-)Ferran Portahttps://www.blogger.com/profile/07974026239652361191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-1567439531737894302010-02-05T12:25:44.919-08:002010-02-05T12:25:44.919-08:00Una bona recepta molt saludable i gustosa!Una bona recepta molt saludable i gustosa!Cèliahttps://www.blogger.com/profile/10153090520803365511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-61741106653904182122010-02-05T05:06:14.836-08:002010-02-05T05:06:14.836-08:00Molt escaient per anar fent denteta, si de segon v...Molt escaient per anar fent denteta, si de segon venen uns peus de porc amb all i oli.<br /><br />Jua, jua.Toy follosohttps://www.blogger.com/profile/03901542530843788885noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-84286560855722800822010-02-04T11:39:25.781-08:002010-02-04T11:39:25.781-08:00nyammmmmmmmmmmmmmmm, quina gana, vaig a sopar :) p...nyammmmmmmmmmmmmmmm, quina gana, vaig a sopar :) petons!Cris (V/N)https://www.blogger.com/profile/08580907028117514475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-37776344813305873302010-02-04T10:29:29.673-08:002010-02-04T10:29:29.673-08:00M'havia vingut un nyam!
M'encanta el bacal...M'havia vingut un nyam!<br />M'encanta el bacallà, aquesta recepta i que ens l'hagis explicat.<br />Gràcies, Joana!fanal blauhttps://www.blogger.com/profile/07220926814236134075noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-61419717160225442362010-02-04T09:06:10.501-08:002010-02-04T09:06:10.501-08:00A casa tenim tradició que cada dimarts i divendres...A casa tenim tradició que cada dimarts i divendres fem peix. Has donat una molt bona idea per a incorporar una variació.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-62093651585118838982010-02-04T07:10:06.556-08:002010-02-04T07:10:06.556-08:00nyammmmmmmmmmmmmnyammmmmmmmmmmmmMontsehttps://www.blogger.com/profile/06718469984932848530noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-35186140402407050882010-02-04T06:17:11.030-08:002010-02-04T06:17:11.030-08:00senzill i espectacularsenzill i espectacularBargallonetahttps://www.blogger.com/profile/15314711098005765273noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-24879753908359840612010-02-04T05:57:27.114-08:002010-02-04T05:57:27.114-08:00Demà mateix la faig. És fàcil i té bona pinta.Demà mateix la faig. És fàcil i té bona pinta.novesflorshttps://www.blogger.com/profile/09091707943802404519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-26886245951294126252010-02-04T04:06:32.970-08:002010-02-04T04:06:32.970-08:00ei,
rau rau a la panxa.. quina gana, ganota.ei, <br />rau rau a la panxa.. quina gana, ganota.Eulàliahttps://www.blogger.com/profile/02027054198684709141noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-44804999739865754762010-02-04T02:25:38.601-08:002010-02-04T02:25:38.601-08:00Ui, quina bona pinta! I que senzill! I si es pot f...Ui, quina bona pinta! I que senzill! I si es pot fer amb un altre peix, genial (que jo no sóc de bacallà).BACCDhttps://www.blogger.com/profile/06802773107772433451noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-84965564544842342952010-02-04T01:40:08.184-08:002010-02-04T01:40:08.184-08:00Buffff ... la de temps que fa que no menjo bacallà...Buffff ... la de temps que fa que no menjo bacallà amb el que m'agrada.òscarhttps://www.blogger.com/profile/05324739233663667455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-21082549635529258312010-02-04T01:10:35.909-08:002010-02-04T01:10:35.909-08:00Fa molt bona pinta i el bacallà m'encanta o si...Fa molt bona pinta i el bacallà m'encanta o sigui que perfecte!<br />Gràcies, Joana!Ritahttps://www.blogger.com/profile/10125140393220732937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-1912787514577048152010-02-03T23:49:17.021-08:002010-02-03T23:49:17.021-08:00Te bona pinta, tot i que no soc un gran amant del...Te bona pinta, tot i que no soc un gran amant del bacallà. Soc molt carnivorGarbí24https://www.blogger.com/profile/11530950066492615578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-73158011354968914072010-02-03T22:36:58.871-08:002010-02-03T22:36:58.871-08:00Apuntat!Apuntat!Joanahttps://www.blogger.com/profile/03272460012916573985noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-15760898903648923782010-02-03T22:12:50.395-08:002010-02-03T22:12:50.395-08:00Una recepta que em be de conya.Una recepta que em be de conya.Striperhttps://www.blogger.com/profile/05732049290314976562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-1097846314247793992010-02-03T18:13:55.538-08:002010-02-03T18:13:55.538-08:00M'agrada. Però no es podria canviar l'aigu...M'agrada. Però no es podria canviar l'aigua per un dit de vi blanc? Potser li donaria més sabor, o igual espatlla la recepta. No ho sé.el paseantehttps://www.blogger.com/profile/11476348131063076229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-12392112713102480242010-02-03T14:48:00.016-08:002010-02-03T14:48:00.016-08:00Ostres què bo!! Mmmmm :-))Ostres què bo!! Mmmmm :-))Assumptahttps://www.blogger.com/profile/07651317955082437887noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-13481715580894875052010-02-03T14:06:33.561-08:002010-02-03T14:06:33.561-08:00mmmmmm, aquesta sí!mmmmmm, aquesta sí!estriphttps://www.blogger.com/profile/13783973651680570802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-78261015242171631842010-02-03T13:33:57.735-08:002010-02-03T13:33:57.735-08:00Gràcies Joana, per la recepta. La veritat és que n...Gràcies Joana, per la recepta. La veritat és que no sóc gaire de cuinar peix tot i que m'agrada. Aquesta la provo!fra miquelhttps://www.blogger.com/profile/07399849173075248060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6333911011397801467.post-3646849320263368072010-02-03T12:37:29.560-08:002010-02-03T12:37:29.560-08:00Aquest plat tan fàcil de preparar, és extraordinar...Aquest plat tan fàcil de preparar, és extraordinari.<br />La meva àvia l'anomenava peix a la "repatallada".<br /><br />Bona nit Joana.Perehttps://www.blogger.com/profile/04212127349992683851noreply@blogger.com